Bilde av et innemiljø på ei hytte fra Innlandet Fjellhytter

Nytt selskap – lang erfaring

Innlandet Fjellhytter holder til på Fagernes i Valdres. Basert på årevis med erfaring fra bransjen, har vi knyttet til oss flere av de best renommerte fagfolkene så vi kan skape en fritidseiendom du blir fornøyd med – både beliggenhetsmessig, kvalitetsmessig og bruksmessig. Selv om Innlandet Fjellhytter AS er et nyere selskap, er vår lange erfaring en stor fordel for selskapet, men aller mest for deg som kunde.

Våre medarbeidere på salg og produktutvikling har lang erfaring fra byggetekniske fagfelt. Du kan være sikker på at du får et bygg som er godt innenfor de krav som settes i dag, og som er gjennomtenkt og praktisk i bruk.

Vi er alltid på utkikk etter den unike beliggenheten, slik at vi kan utvikle en hytte vi føler passer perfekt for nettopp den tomten og det kundesegmentet som ligger i akkurat det området.

Vi har også personer i selskapet som har solgt og bistått salg av flere hundre fritidseiendommer her i Innlandet. De kjenner områdene våre meget godt og vet hva som er viktig for kundene. Vi ønsker å levere hytter med en standard der du som kunde skal føle du har gjort noe riktig. Slik skal du også føle
kontakten med oss skal være.

Interessert i hytte?

Vi slipper hvert øyeblikk en innflytningsklar hytte ut i markedet på Vaset, så ta kontakt om du ønsker en visning. Ønsker du en annen type hytte eller en annen adresse, setter vi oss gjerne ned og ser på dette sammen med deg. På den måten kan du få utforme hytta slik du selv ønsker, og vi kan ta oss av hele prosessen der du får tett oppfølging fra oss hele veien.

Jo raskere du tar kontakt, jo fortere kan du nyte.

Les mer om prosessen

Følg oss på Facebook og Instagram så får du oppdatert info hele veien i tillegg til aktuelt hyttestoff.